Zoran Kuntić i Ranko Popović u Fk Zlatibor Voda

Sub, 12.01.2008 - 12:00 -- dejan.vukovic

Danas je u VIP sali Mg Restorana održana Press konferencija Fk Zlatibor Voda gde su predstavljeni Zoran Kuntić kao novi sportski direktor i Ranko Popović koji je postao novi šef stručnog štaba vodećeg tima Srpske lige grupa Vojvodina.

Zoran Kuntić bivši fudbaler Spartaka koji je prešao u Mađarsku u nastavku svoje karijere i zaigrao u Ferencvarošu kada je ovaj klub bio učesnik završnice Lige šampiona. Na nagovor vlasnika kluba Zlatibor Voda odlučio je da se vrati u Suboticu i da svojim znanjem pomogne subotičkom fudbalu da ponovo zauzme mesto koje zaslužuje a to je najkvalitetnija liga Srbije današnja Meridijan liga. Kuntić je tako postao novi sportski direktor Fk Zlatibor Voda koji će ujedno i pomagati u radu sa igračima.

Ranko Popović bivši igrač Fk Spartak otišao u inostranstvo i igrao kratko u grčkom Etnikosu potom za Almeriju u Španiji da bi vrhunac karijere doživeo u Fk Šturm iz Austrije, gde je proveo četiri godine. U to vreme ovaj Austrijski klub je bio učesnik lige šampiona pod vođstvom Ivice Osima proslavljenog trenera. Nakon igračke karijere vodio je par klubova u Austriji sa kojima je postigao zapažene rezultate kada je sa istim igračkim kadrom uspeo da ostvari viši rang takmičenja. Jednu sezonu je radio i kao trener u Japanu da bi se sada vratio u Suboticu i pokušao zajedno sa Kuntićem da uzdignu subotički fudbal iz krize u koju je ovaj grad fudbalski dospeo.

Dolaskom dvojice vrhunskih fudbalskih radnika sport u Subotici je dobio na kvalitetu, nadamo se da će subotički fudbal napokon zablistati i da ćemo fuzijom dva kluba Spartaka i Zlatibor Vode dobiti jedan kvalitetan subotički fudbalski klub koji će se takmičiti sa najboljima u državi i biti član Meridijan lige. Subotička sportska publika se uželela dobrih i kvalitetnih fudbalskih utakmica na Gradskom stadionu.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search