COPACABANA COCKTAILS PARTY

Uto, 18.10.2005 - 10:45 -- vanja.vidakovic

Leto je prošlo, a svima polako opet počinje da fali šarenilo tropsko obojenih plaža i egzotičnih napitaka. Cilj nam je da zadovoljimo nonstalgiju i da napravimo nezaboravno veče na temu Kariba, sambe, salse i regea uz egzotične koktele i osvežavajuće voćne napitke. U programu će učestvovati jedan od najpopularnijih domaćih bendova DRUM FACTORY *, egzotične plesačice, ''jamming'' (slobodno uzimanje i sviranje na bini) dok će koktele spremati poznati koktel majstor V MOCCA.
Uz svaku kupljenu ulaznicu sa uračunatom konzumaciom gostu su obezbedjena tri koktela po izboru od ponuđenih: ''Tequila Sunrise'', ''Sex on the beach'', ''Blue Havai'' i ''Blue Sea''.

* ...''DRUM FACTORY'' je bend koji definitivno nije samo za slušanje. To je jednom rečju multimedijalni nastup koji treba videti i doživeti kroz atmosferu na bini sa koje dopire pozitivna energija, ritmika i dinamični vizuelni doživljaj koji privlači slušaoce na na aktivno učešće. Nastup je vezan za muziku koja bi se okvirno mogla svrstati u sledeće muzičke pravce: latino, latino-house, afro-house, tribal, drum'n'bass, ethno-house sa razlicitih strana sveta... sve u svemu, samo veseli ritmovi i pozitivna energija! ...
Cena ulaznice: 150 din. bez uračunate konzumacije ili
300 din. sa uračunatom konzumaciom
Pretprodaja ulaznica: DVD club FLY

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
prog_id: 
203
Vreme održavanja - početak: 
Sub, 22.10.2005 - 22:00
Kategorija: 
Custom Search