Naša Mreža karavan: Razgovaramo o preduzetništvu u Subotici

Kategorija: 
Izvor: 

Prijavite se za radionicu sa Ivanom Minićem i autorima Naše Mreže

Besplatna poslovna platforma Naša Mreža koju je pokrenula A1 Srbija, već 5 godina informiše, edukuje i povezuje preduzetnike u Srbiji. Kako bi im dodatno pomogli u rešavanju problema sa kojima se suočavaju, autori Naše Mreže krenuli su na put kako bi se videli uživo za preduzetnicima širom zemlje i pokušali da im pomognu da unaprede svoje biznise. Radionica u sklopu A1 Naša Mreža karavana održaće se u sredu 15. maja, u Subotici, u 18 časova, u prostoru Inspira Hub (Korzo 1, Subotica). Nakon izuzetno uspešne radionice u Nišu, ovo je drugi događaj u seriji susreta koji će se tokom 2024. godine održavati u različitim gradovima širom Srbije, sa idejom razgovora o preduzetništvu i izazovima sa kojima se susreću preduzetnici na lokalnom nivou.

"Izuzetno nam je zadovoljstvo što je prvo druženje prošlo u odličnoj atmosferi, što su reakcije veoma pozitivne, ali i što smo dobili predloge kako da unapredimo format i sadržaj. U Suboticu dolazimo odmorni i sveži sa jakom željom da budemo još bolji. Dođite da se upoznamo i družimo!", izjavio je Ivan Minić, glavni i odgovorni urednik portala Naša Mreža.

U Subotici će, pored Ivana Minića, učestvovati i autori Naše Mreže: Marija Đorđić, knjigovođa i poreski savetnik, Svetozar Krunić, online performans marketing konsultant, i Ljubica Vojinović, menadžerka za razvoj ICT proizvoda u A1 Srbija. Program događaja obuhvata prezentacije iz najvažnijih poslovnih oblasti i diskusiju sa publikom, i pruža priliku svim zainteresovanima da se upoznaju sa bogatim iskustvima i različitim izazovima sa kojima se preduzetnici često susreću, ali i da, kroz razgovore sa ovim stručnjacima, dobiju korisne preporuke za rešavanje problema i čuju inspirativne priče o uspehu. Nakon diskusije, održaće se i neformalno druženje koje će pružiti dodatnu mogućnost za networking i razmenu ideja.

Učešće na radionici je besplatno, ali obavezna je registracija putem linka zbog ograničenog kapaciteta prostora.

Javite se putem ovoga linka.
https://forms.gle/n4K8rPwKEGLsrw8K9

Tagovi: 
Custom Search