Sedmi ciklus stipendija Inspira grupe za studente VTŠ-a i Ekonomskog fakulteta iz Subotice

Sre, 25.10.2023 - 11:16 -- darko.kovacevic

Prijavi se za Inspira Start Speed Dating  

Subotica, 24. oktobar 2023. – Ovog petka 27. oktobra u 13h u prostorijama Inspira grupe (Galleria, 4. sprat) održaće se Inspira Start Speed Dating, događaj koji za cilj ima pripremu studenata Ekonomskog fakulteta i Visoke tehničke škole u Subotici za Inspira Start program stipendija za 2023/2024. godinu. 

Inspira grupa nastavlja da podržava mlade u našem gradu i sedmu godinu zaredom dodeljuje stipendije studentima treće, četvrte godine ili mastera Ekonomskog fakulteta u Subotici, kao i studentima druge, treće godine ili mastera subotičke Visoke tehničke škole.  

Stipendija obuhvata novčani iznos od 30.000 dinara mesečno u periodu od godinu dana, praksu u marketing, produkt menadžment ili IT sektoru kompanije, kao i mogućnost zaposlenja.   

Pozivamo sve studente Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta u Subotici koji žele da postanu novi Inspira Start stipendisti da ovog petka svrate kod nas na kafu. Ideja je da u neformalnoj, opuštenoj atmosferi dobiju odgovore na sva pitanja, kako o ovogodišnjem programu stipendija, tako i o razvoju karijernog puta u Inspira grupi. Sagovornici će im biti naši stručnjaci iz oblasti IT-ja, marketinga i razvoja proizvoda. Verujemo da će im 1 na 1 kratki razgovori pomoći da spreme što bolju prijavu i budu korak bliže dobijanju stipendije i prakse ove godine”, navodi Slađana Kovačić iz HR tima za regrutaciju i selekciju Inspira grupe.   

Prijave za Inspira Start Speed Dating otvorene su do 26. oktobra putem linka: https://rb.gy/oxs4o  

Studenti koji postanu novi Inspira Start stipendisti imaće priliku da, osim svojih prvih poslovnih koraka u oblasti internet biznisa, razvijaju veštine komunikacije i timski rad uz mentore i kolege.

Filip Mačković sa VTŠ-a, praksu je započeo početkom ove godine u Data Science timu Inspira grupe „Prvi zadaci su mi bili iz Python-a sa malo čari veštačke inteligencije, a onda sam dobio priliku da se oprobam u sektoru Korporativnog razvoja i upoznam sa ulogom projektnog menadžera”.

Jovana Stojanović, prošlogodišnji stipendista sa Ekonomskog fakulteta, navodi da je na praksi stekla dublje razumevanje analitike, upustila se u optimizaciju Facebook usluga i učestvovala u realizaciji projekta sajam poljoprivrednih mašina na sajtu Polovni automobili, što joj je dalo dragocen uvid u dinamičan svet marketinga.  

Iz kompanije ističu da prosek na studijama ne utiče na izbor kandidata, već je mnogo važnje da student pokaže ambicioznost, i želju da uči i stekne praktična znanja iz različitih oblasti internet poslovanja, kao i da nije stipendista druge kompanije.

Prijave za Inspira Start otvorene su do 29. oktobra putem linka: https://startuj.com/posao/inspira-start-550932  

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search